За много години и за много щастие!

Posted on януари 2, 2010

2Скъпи мои приятели (читатели), честита нова 2010 година. От все сърце ви желая много любов, късмет, щастие, успехи. Не се предавайте, не забравяйте да отстоявате правата си и да се борите за своите мечти. Може би 2010 няма да е по – добра от 2009, но с общи усилия, вярвам, че можем да я направим поне един нюанс по – светла.

София, началото на 2010

София, началото на 2010

София, началото на 2010

София, началото на 2010

София, началото на 2010

София, началото на 2010

Искам да си пожелая, да обръщаме повече внимание на малките деца, на бедните, старите и хората в неравностойно положение. Да не забравяме, че не само парите са важни и че понякога една добра дума струва колкото всичкото злато на земята. Нека да сме по – добри. Да не даваме шанс на агресията, злобата и алчността. Нека да се обичаме.

И нека да обичаме Земята, на която живеем. Да не забравяме, че грижата за нея е грижа за нашият дом и нашето бъдеще. Малки неща, като огасянето на лампата в коридора, спирането на водата докато си мием зъбите, изключването на електроуредите от режим на готовност, разделното събиране на отпадъци, пестят енерги = намаляват вредните емиси в околната среда. Нашият дом не са само малките панелни кутийки, цялата планета е наш дом и нека да се погрижим за нея и да я почистим. Ако всеки един от нас прави най – малкото нещо за да опазим земята, скоро няма да се притесняваме за глобалното затопляне и т. н. Най – малкото нещо – да не си изхвърляме фасовете по улиците, да не пътуваме сами в колите си, да използваме повече колелета и обществен транспорт, щадят природата. Грижата за планетата е грижа за нас, нашите деца и семейства, грижа за нашето бъдеще. Ние ще си отидем, но нека не оставяме след себе си, купчина найлонови торбички.

Обичайте се! За много години и за много щастие!

Маги

С прикачен етикет: